Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря, ще се радвам да се запознаем. Скоро ще я водя до Габрово за едно дълбоко полиране.
    За пробване, не съм по гонките. Но виж за бира с кебабчета, и някоя др приказва съм навит
    Някой с инфопо моя проблем!?
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Взема ми служебния автомобил,Но със здраве да си я караш и да те радва дълго време,това е една страхотна кола много гледана и глезена,дано и ти я гледаш така както предния собственик.Пожелавам ти много безавариини километри.

п.с Не се похвали за подаръка които получи с 159та (ръкавиците) щтракни и на тях една снимка
      Last edited by Rado145QV; d.m.y г., 00:29.
      SPRINTAUTO service
      0893277773

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        4х4 няма грешка. Усещтам, че имам контрол над колата по вс време. Страхотно поведение, мн мн ми допада. Разхождам се два дена с усмивка
        Разхода е страхотен....поведението уникално...тъкмо я разходих сега. Биксенона свети прекрасно.

п.с. Имам два може би тъпи въпроса но все пак:
        1) как да свържа тела с колата чрез bluetooth, иска ми пин на тела
        2) как да зануля км, който са над км на колата...някакъв трип ще да е.
        Съмнява ме да можеш да вържеш телефона с колата,за тази цел ти върши работа Blue&Me, а твоята мисля,че нямаше
        Зануляването на малкия километраж,ако това имаш предвид става с копче,до копчето за халогените,отляво до коляното ти.Пише КМ.

Поздравления за колата!Наистина е хубава,аз се возих в нея вечерта преди да я отнесеш
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

п.с. Имам два може би тъпи въпроса но все пак:
          1) как да свържа тела с колата чрез bluetooth, иска ми пин на тела
          2) как да зануля км, който са над км на колата...някакъв трип ще да е.
          И аз имам подобни въпроси....
          Имам слот за сим карта....?
          Имам и навигация,имам и диска за цяла Европа но като го сложа излиза някаква грешка...
          Та как да оползотворя слота за сим карта и какво да направя за да тръгне навигацията?
          ...а има и един бутон winter и sport,разбирам,че е за зимно и спортно каране но как се работи с него?
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Имам и навигация,имам и диска за цяла Европа но като го сложа излиза някаква грешка...
            Та как да оползотворя слота за сим карта и какво да направя за да тръгне навигацията?
            ...а има и един бутон winter и sport,разбирам,че е за зимно и спортно каране но как се работи с него?
            Натискаш кръглото бутонче на слота,вадиш самото чекмедженце и просто слагаш сим карта.После си боравиш с менюто за телефона.При мен работи и се чува много добре.
            По принцип някои оператори разрешаваха издаването на дубликат сим карта,но сега вече не знам дали е така...
            Mercedes ML 63 AMG 07'
            159 TI 2.4JTDm SW 09'
            156 2.0 20V Turbo
            VW Phaeton 3.0 TDI 09'
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
              Натискаш кръглото бутонче на слота и просто слагаш сим карта.После си боравиш с менюто за телефона.
              По принцип някои оператори разрешаваха издаването на дубликат сим карта,но сега вече не знам дали е така...
              Аз съм с Глобул...ше ида да питам за дубликат....Cosmote фирмата майка предлагат тазаи екстра...

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Аз добра мивка около нас не знам,обикалям 5 г. и не откривам читава,а съм обиколил всичките.Единствено един път остнах доволен от тази горе до Била,но само един път,другите трагедия,а и са скъпчии...............

Ти ме отчая....търся автомивка,която да предлагат пълно обслужване,тоест не само почистване външно и вътрешно а и чистене на целия салон,седалки,мокети и полиране-пастиране.....в Солун има такива за около 70-80 евро......правят я джам колата......
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Аз съм с Глобул...ше ида да питам за дубликат....Cosmote фирмата майка предлагат тазаи екстра...

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Ти ме отчая....търся автомивка,която да предлагат пълно обслужване,тоест не само почистване външно и вътрешно а и чистене на целия салон,седалки,мокети и полиране-пастиране.....в Солун има такива за около 70-80 евро......правят я джам колата......
                Eми значи отиваш в Софавто в студ.град,преди бях под зимния сворец,ама сега незнам дали са там.

П.С.Момчета,предлагам тези дискусии да се водят в общите приказки на раздела,затова е онази тема,нека някой мод се развихри и да премести каквото трябва там.
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Честито и от мен !Много е красива !Да си я караш с удоволствие и усмивка !

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Vivacom не издават дубликат на sim картата
                  Глобул още не съм ги питала,защото не ми се занимава честно казано
                  Иначе много лесно се работи (щом аз се справям)
                  Моят съвет е да прочетеш книжката на колата,няма да навреди Ако случайно нямаш книжка ,обади се да ти изпратя ,имам я на pdf файл
                  п.п.
                  В темата за навигация на 159 има линкове с карти,изтегли си нова и виж дали ще проработи
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Получих страхотни ръкавици подарък.
                    Blue&Me го има колата и според бившия собственик и според моя телефон който го открива, но ми иска някакъв пин. Тъкмо четох в alfaowner как да го свържа с гласовите команди.

Благодаря ти Радо!
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Получих страхотни ръкавици подарък.
                      Blue&Me го има колата и според бившия собственик и според моя телефон който го открива, но ми иска някакъв пин. Тъкмо четох в alfaowner как да го свържа с гласовите команди.

Благодаря ти Радо!
                      Това да не е стандартния блутуут конекшън пин - който се задава на 2 те устройства ръчно?
                      Ако да слагаш каквито 4 цифри на тел и колата искаш... като м/у 2 телефона
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Рус, с тия ръкавици да не таковаш таковата на волана и скоростния лост
                        sigpic

Comment

• Да се включа и аз с поздравления към колегите "kaio156" и "rusiq86" за новите им любовници . Със здраве да си ги ползвате, момчета и много безаварийни километри да им навъртите с кеф.
                          А относно нулирането на дневния километраж, май някой вече написа как става - задържаш бутона "km", който е ниско от ляво на волана за няколко секунди.
                          Автомивките от които аз съм доволен не са много. Сега съм се спрял на една, където си мия колите, но тя е в Младост 2. Намира се точно срещу входа за школата на МВР(срещу горния край на магазин ХИТ).
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Получих страхотни ръкавици подарък.

Благодаря ти Радо!
                            Пепи,щом го има,виж ако колата има книжка за радиото/трябва да има/ там е описано 100 %
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Оправих го, стана, за всички които искат да си свържат телефона с колата:
                              1) включвате bluetooth на телефона
                              2) палите колата, не да не е в дживение
                              3) пускате гласовите команди от волана
                              4) изричате "settings"
                              5) изричате "pairing"
                              Ще ви покаже пин код, през мобилното си устройство избирате опция "pair", въвеждате пин код, който колата ще Ви покаже. След това Ще ви пита на английски искате ли да смъкне вс телефонни номера, казвате "yes".

Това е, и със здраве!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Рус, с тия ръкавици да не таковаш таковата на волана и скоростния лост
                                не точно тези ръкавици ще го пазят
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X